2012 m. spalio 18 d., ketvirtadienis

Peiliai sūriams: kokį pasirinkti?


Šiandien kilo mintis parašyti apie peilius... pjaustyti sūriams. Gal čia pasąmonėje glūdi koks keršto troškimas? Tebūnie...jau geriau pasidalinsiu naudinga informacija ir žalos manau niekam nepridarysiu. Tik žiūrėkit jūs irgi, peilius naudojam tik pagal paskirtį.

Taigi klasikinis rinkinys susideda iš trijų peilių rūšių:
  1. Peilis su skylutėmis minkštam sūriui.http://geri-indai.lt/peiliai/peilis-minkstam-suriui-GR.html
  2. Peilis su dviem dantimis pusiau kietam sūriui.http://geri-indai.lt/peiliai/peilis-kietam-suriui-gr.html
  3. Trumpas kietam sūriui, parmezanui.http://geri-indai.lt/peiliai/peilis-parmezano-suriui-medine-rankena.html

Rinkinys iš penkių peilių:
  1. Pirmas nuo kairės šakutė sūrio serviravimui.
  2. Platus peilis labai kietam sūriui.
  3. Plonas peilis pusiau minkštam sūriui.
  4. Ketvirtas peilis iš kairės minkštam sūriui.http://geri-indai.lt/peiliai/peilis-minkstam-suriui.html
  5. Penktas peilis iš kairės kietam sūriui.
Norint idealiai pateikti sūrį, kiekvienam sūriui reikalingas atskiras peilis. Bet čia jau jums spręsti, kiek to idealumo turi būti.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą